Hvis du har behov for at supplere
din IT med Cloud

Så er det tid til at snakke IT-Outsourcing

Behovet for en cloud strategi vokser

Gartner spår, at digitalisering og paradigmeskiftet til det softwaredefinerede, virtuelle datacenter sker i løbet af de næste 24 måneder. Dermed bliver IT og digitaliseringen af virksomheden i stigende grad en integreret og strategisk del af virksomhedens værdiskabelse. Fundamentet for cloud services skabes, og de virksomheder, der ikke tager det tigerspring, vil langsomt, men sikkert hægtes af.

Cloud rådgivning – baseret på driftserfaring

Vores cloud specialister kan lave en analyse af din nuværende IT-løsning og kortlægge hvilke systemer, du med fordel kan placere i globale eller lokale Clouds versus dedikerede specialløsninger.

Kun en begrænset del af alle IT-applikationer er i dag parat til cloud. Cloud løsninger er særligt attraktive på grund af den nemme og effektive skalering af infrastrukturen. Men hvis dine applikationer ikke understøtter den skalering, er gevinsten begrænset. I fællesskab med dig og dine applikationspartnere afdækker vi forholdene.

 

For hvert system vurderer vi dine krav til forretningskritisk drift i forhold til de forskellige cloud platformes sikkerhedsniveau samt teknologiske muligheder og begrænsninger. Samtidig indgår vurderingen af alder, kvalitet, driftsstabilitet og sikkerhed for jeres nuværende infrastruktur, da det har stor indflydelse på prioritering og timing af implementering af nye løsninger.

Endelig har vi et stort fokus på at kortlægge de kompetencer og processer, som kræves for at sikre en stabil og forretningskritisk drift i et fremtidigt setup. Vi driver løsninger på alle typer af platforme, så vi kender fordele og ulemper ved de forskellige cloud løsninger. Derfor kan vi rådgive jer. 

Cloud Assessment
En Cloud Assessment er en overordnet gennemgang af dine IT-systemer og services for at vurdere, hvilke systemer og services, der med fordel kan flyttes til cloud-platforme. Er du interesseret og vil vide mere, så læs videre her: Cloud Assessment

Azure Workshop
Microsoft Azure giver mulighed for at skalere din løsning nemt, hurtigt og over hele verden. En Azure Workshop tager hul på, hvad det vil sige i praksis, og hvordan du konkret kan høste fordelen ved Azure. Er du interesseret og vil vide mere, så læs videre her: Microsoft Azure Workshop

Office 365 
Office 365 byder på en lang række fordele. En Office 365 Workshop afdækker mulighederne for Office 365 i din virksomhed. På workshoppen præsenteres de services, der indgår i Office 365 – herunder hvad produkterne kan, og hvordan de bruges i hverdagen. Er du interesseret og vil vide mere, så læs videre her: Office 365 Workshop

Skal vi lave en Cloud-analyse hos dig?

Bliv klogere på hvilke af dine systemer der kan drage fordel af Cloud. 

Find kontaktperson
Telefonnummer
Virksomhed