Hvis du har behov for at supplere
din IT med Cloud

Så er det tid til at snakke IT-Outsourcing

Få adgang til uendelig skalering

Globale Clouds giver dig adgang til en infrastruktur, du kan skalere nærmest i det uendelige. Samtidig får du høj tilgængelighed og minimal ventetid på nye ressourcer. Hvis du har applikationer, der kan skalere op og ned, og har behov for store kapacitetsudsving, kan der være store fordele ved at inddrage global Cloud i din løsning.

Samtidig får du global rækkevidde med mulighed for at distribuere jeres løsning på tværs af flere internationale datacentre, hvilket kan optimere performance for eksempelvis internationale webplatforme.

ExpressRoute til Microsoft Azure

Vi har implementeret en såkaldt ExpressRoute mellem vores nye datacenter og Microsoft Azure. En ExpressRoute er en hurtig, privat og direkte forbindelse til Microsofts globale Cloud.

ExpressRoute-forbindelser går ikke over det offentlige internet og kan etableres direkte fra dit nuværende TDC WAN netværk. Dermed får du større pålidelighed, højere hastighed, kortere ventetid og større sikkerhed end med internetbaserede forbindelser til Azure. 

 

undefined

Kritisk masse hos globale Cloud leverandører giver bedre service

Vi driver IT-løsninger for flere end 500 større kunder, og det giver os kritisk masse til at forhandle med de globale cloud leverandører på dine vegne. Det sikrer de rigtige priser og den rette opmærksomhed på din løsning. Vi drifter en række kundeløsninger i globale Clouds og er i tæt samarbejde med leverandørerne. Samtidig afsøger og benchmarker vi nye løsninger i markedet. Det giver dig en gennemsigtig sammenligning af de mest relevante cloud services.  

Best Practice for IT-drift – også i Cloud

Når vi bygger servere i global Cloud, gør vi det efter vores best practices, som vi har opbygget ved at drive flere end 10.000 servere. Vi konfigurerer servere ens på tværs af platforme og samler dem i et integreret overblik i vores værktøj (ITSM-system) til håndtering af jeres assets.

Det betyder, at vi kan administrere din løsning i fx Microsoft Azure, så du kan få glæde af de muligheder, som global Cloud giver, uden at gå på kompromis med IT-drift og overvågning. Vi agerer også som din single-point-of-contact. 

Vil du vide mere?

Lad os give jer indblik i de fordele I kan få med en Cloudløsning

Kontakt os