Hvis du har behov for at supplere
din IT med Cloud

Så er det tid til at snakke IT-Outsourcing

Lokal Cloud med øget sikkerhed, tilpasning og integration

En lokal Cloud minimerer flere af de begrænsninger som de globale Clouds indeholder. Det gælder for eksempel begrænsninger i forhold til sikkerhed, dataplacering, latency, servicevinduer, versionsafhængighed og performance. Lovgivning og den stigende forretningsmæssige betydning af IT for dig og dine kunder, stiller nye skærpede sikkerhedskrav, som vores lokale Cloud kan imødekomme.

Vi har opbygget en førende lokal Cloud, baseret på en to-center løsning i fuldt virtualiserede datacentre. Vores fokus er på forretningskritisk drift, og effektiv integration mellem vores lokale cloud, traditionelle dedikerede løsning og globale cloud services.

I samarbejde med specielt VMware og vores kunder har vi opbygget stor erfaring med cloud platforme. Således drifter vi i dag mange forretningskritiske cloud løsninger for førende danske og internationale virksomheder.

Med en lokal Cloud kan vi levere vores egen optimale infrastruktur kombineret med forretningskritisk drift af  applikationer fra tredjepart. Vores IaaS muliggør adgang til skalerbar serverkapacitet med eget kontrolpanel, og samtidig kan vi deploye og garantere driften af OS eller applikationer, som du ikke selv ønsker at drive.

TDC Hosting er vmware partner   TDC Hosting samarbejder med HP om datacenter hardware

Virtualiserede datacentre sikrer høj service til konkurrencedygtige priser

I løbet af de næste 24 måneder sker der et reelt paradigmeskifte inden for konstruktionen af datacentre, spår analysebureauet Gartner. Fremtidens datacenter er software-defineret og virtuelt. Udviklingen er allerede i gang, og den skaber fundamentet for udbredelsen af cloud services. De outsourcing-aktører og virksomheder, der ikke tager det tigerspring, vil langsomt men sikkert blive hægtet af.

Fra Best of Breed til Best of Suite

Det traditionelle datacenter bygger på et Best of Breed-design, som er optimeret inden for teknologiske siloer. Det betyder, at mulighederne for at effektivisere, automatisere og standardisere services på tværs af siloer er begrænsede.

Fremtidens datacenter bygger i stedet på et Best of Suite-setup, hvor hele datacenterets infrastruktur virtualiseres og bindes sammen på tværs af teknologier. Fordi datacenteret er styret af software skabes muligheden for langt større agilitet, end i det traditionelle datacenter. Samtidig giver det virtuelle  datacenter mulighed for hurtige, ensartede og forudsigelige leverancer, der kan standardiseres i cloud baserede services til konkurrencedygtige priser, med mulighed for selvbetjening.

Ifølge analysebureauet Gartner vil det softwaredefinerede datacenter med integrerede systemer give markante besparelser.

Virtualiserede datacentre sikrer omkostningseffektiv redundans

Når du vælger vores lokale Cloud, får du samtidig mulighed for at distribuere din løsning på tværs af flere af vores danske datacentre. Det muliggør failover funktionalitet, hvor workloads kan flyttes mellem centre med maksimal sikkerhed, til markant lavere investeringer end traditionelle to-center løsninger.

Konvergeret infrastruktur TDC Hosting

Vil du prøve vores lokale Cloud?

Lad os give dig adgang til vores danske Cloudmiljø

Kontakt os