Hvis du bruger for meget tid på at sikre stabil drift

Så er det tid til at snakke IT-Outsourcing

 

Drift af middleware

Når vi tager ansvaret for din middleware, som for eksempel software fra Citrix, Oracle eller Microsoft, kan du udnytte fordelene ved vores ekspertise, driftskompetencer og automatiserede værktøjer. Vi sikrer 24/7 oppetid, performance og effektiv vedligeholdelse af dine forretningskritiske applikationer med udgangspunkt i best practice fra erfaring med drift af hundredvis af andre løsninger.

Fordi vi bruger vores best practice og hele tiden vedligeholder og optimerer middleware applikationerne, forebygger vi nedbrud og konsekvenserne heraf. For eksempel kan man ofte undgå restore af en korrupt database og dermed undgå et forretningskritisk datatab hos jer.

Når der er tale om fjendtlige angreb, der kan true jeres data, ved vi, hvordan angrebet skal håndteres – og vi vil også kunne rådgive jer omkring, hvordan angreb forebygges, fx i forhold til hvad der ligger på jeres front-end-servere.

 

Eksperter bag analyse og troubleshooting 

Når der opstår problemer, har vi specialister på alle niveauer og inden for alle områder. Derudover har vi ressourcer med tværgående kompetencer, der kan kommunikere og analysere på tværs. Begge typer medarbejderprofiler kræves for effektiv troubleshooting og root cause analyse.

Vi er altid klar til at rådgive dig og afvejer alle alternativer pga. vores brede tekniske forståelse og fokus på driftsstabilitet. Det betyder, at du ender med den bedst tænkelige installation af servere, der også er fremtidssikret for din forretning – herunder Disaster Recovery situationen. Disaster Recovery kræver en holistisk tilgang, fordi den typisk går på tværs af hele løsningen.

Du får garanteret og høj tilgængelighed, solid infrastruktur, masser af eksperter og certificerede specialister og 24/7 Service Desk, når vi tager ansvaret for din middleware.

 

Skal vi snakke om din IT-drift?

Få et tilbud på drift af Middleware.

Kontakt os