Hvis du bruger for meget tid på at sikre stabil drift

Så er det tid til at snakke IT-Outsourcing

Hvem er TDC Hosting?

Vi er specialister i IT-drift, altså det at drive servere, platforme og applikationer, så effektivt og sikkert som overhovedet muligt. Det gør vi på flere platforme og fra vores danske datacentre i Jylland og på Sjælland. Vi har hovedkvarter i Tranbjerg lige uden for i Aarhus og så har vi et stort kontor på Teglholmen i København. 

Siden 2004 er vi vokset fra 50 medarbejdere og en omsætning på 70 millioner kroner, til at vi i dag er over 300 specialister og omsætter for over en halv milliard danske kroner.

Specialister på alle pladser

Vores succes er baseret på dygtige, hjælpsomme og handlekraftige medarbejdere, der løbende udvikler skræddersyede løsninger, som understøtter vores kunders IT-drift.

Vi er på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved også, at det ikke er nok. Resultaterne kommer først, når mennesker med ægte engagement og omtanke bruger teknologien på den rigtige måde.

En del af noget større

Vi er en del af et strategisk partnerskab med TDC Group, og sammen dækker vi behovet for IT- og teleløsninger. Den overordnede strategi har fokus på end-to-end løsninger, der kan give vores kunder unikke fordele ved kun at have én leverandør af en samlet IT- og teleløsning. 

Vi driver infrastrukturen, NetDesign er eksperter i LAN og TDC Erhverv kan levere Unified Communications og end-user produkter ovenpå. Det hele fra én leverandør.