TDC Hosting overtager DIR - men IT-løsningerne fortsætter

Den 7. marts 2011 købte TDC Hosting DIR A/S. Nu er DIRs medarbejdere og løsninger en integreret del af Nordens førende fokuserede hostingudbyder, TDC Hosting, med 350 IT-specialister fordelt på både Danmark og Sverige. 

Vil du vide mere om de produkter og løsninger, som TDC Hosting kan levere til virksomheder i Norden, kan du klikke dig videre her til højre. Klik på mellemstor virksomhed for det tidligere DIR. Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 80 80 80 88 eller skrive til info@tdchosting.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

Support

Har du brug for support, kan du ringe på 80 80 80 48 eller skrive til sd@tdchosting.dk 
Find supportartikler på www.8092.dk 

Alt det gode fra DIR fortsætter hos TDC Hosting

Hostingfirmaet DIR er specialiseret i at bygge effektive IT-løsninger til mellemstore virksomheder. Og det skal fortsat være i fokus. Nu hedder arbejdspladsen bare TDC Hosting, men medarbejderne og teknologien er den samme.

Derfor kan du få en funktionel kontorløsning hos TDC Hosting, baseret på de effektive løsningsmodeller som DIR har perfektioneret. Samtidig kan vi også opfylde dine IT-behov i enterprise-størrelsen, ligesom du kan bestille produkter online og selv konfigurere dem. Kort sagt; hos os får du dækket alle dine hosting-behov.

Med integrationen af DIR er TDC Hosting endnu bedre i stand til at levere effektive IT-løsninger til virksomheder i alle størrelser. 

Finder du ikke, hvad du søger?