Forsiden / Online Shop / Domæne

Domæner

Har du ikke allerede et domænenavn - eller vil du registrere et nyt? TDC Hosting gør det nemt for dig at søge efter ledige domæner.

 

Registrering af et domænenavn er det første, vigtige skridt på vejen mod en professionel tilstedeværelse på nettet. Når du har registreret din virksomheds navn, kan du oprette en hjemmeside med det navn (www.dinvirksomheds navn.dk). Det giver dig også adgang til at benytte navnet i unikke e-mail adresser (ditnavn@dinvirksomhedsnavn.dk).

 

Søg efter dit domænenavn:

 

www. .

 

 

Vi gør det vs. Gør det selv

Når du køber et domæne hos TDC Hosting, får du adgang til et kontrolpanel, hvor du kan styre dit domæne og lave de pegninger og records som du har behov for. Hvis du have udvidet hjælp til domænet eller du vil lade vores Hostmaster stå for den del, skal du tilkøbe Hostmaster Service til dit domæne. Læs mere om Hostmaster Service her.

 

 

 

 

Dine fordele:

  • Tjek lynhurtigt om et ønsket domæne er ledigt via søgefeltet her.
  • Overlad alt det praktiske omkring registreringen til TDC Hosting.
  • Vælg selv hvor meget du vil være involveret i opsætningen: "Gør det selv" eller "Vi gør det for dig".
$BoxNode/@nodeName

Hvad er et domæne?

Et domæne er dit eget navn på internettet. Det er din identitet som du både kan bruge til din hjemmeside og din virksomheds e-mail adresser, for eksempel www.ditfirma.dk og ditnavn@ditfirma.dk.
Du kan søge efter det helt rigtige domæne og registrere det for et år for kun 48 kroner. Du kan også flytte dit domænenavn til TDC Hosting hvis du allerede har et domæne, men vil samle dine it-løsninger ét sikkert sted. Vi har flere topsikre navneservere hvor dit internetnavn kommer til at høre hjemme. Søg efter domæner med det samme.


Læs mere

$BoxNode/@nodeNameLæs mere

Sammenlign domæner