ISS får stabil og sikker drift hos TDC Hosting

Multisourcing hos ISS

ISS har aktiviteter i mere end 50 lande, der arbejder som selvstændige selskaber under koncernen. I København sidder det fælles servicecenter, hvor der opereres med multisourcing via en palette af forskellige IT-leverandører.

Et nyt intranet og et nyt ekstranet, der skulle styrke samlingen af de forskellige selskaber, var den første opgave, som TDC Hosting skulle løse for ISS - men der kom hurtigt flere projekter til.

Den rigtige profil

"Vi var på udkig efter nye leverandører til vores IT-drift og blev enige om, at TDC Hosting havde den rigtige profil. Vi inviterede dem derfor til en dialog, og da det viste sig, at vores forventninger til hinanden stemte overens, og at TDC Hosting kunne præsentere det mest fordelagtige tilbud, fik de opgaven hos os," fortæller Morten Wagner, der er Head of Global IT Sourcing hos ISS.

Samarbejdet vokser støt

ISS har en række formulerede krav, som virksomheder skal leve op til for at blive faste leverandører - og hurtig implementering og overholdelse af deadlines er højt prioriterede.

"TDC Hosting tog ansvar fra dag et og klarede hurtigt og fleksibelt opgaven med en økonomisk fordelagtig model. Deres arbejdsrutiner passer til vores, hvor der ikke er langt fra ide til handling, og hvor vi ofte arbejder meget hurtigt. Vi valgte derfor kort efter at lægge flere opgaver over til dem, hvilket har betydet, at vores samarbejde vokser forholdsmæssigt mere end med vores andre leverandører i øjeblikket," forklarer Morten Wagner.

Stabil drift frigiver ressourcer

"De opgaver, vi har liggende hos TDC Hosting, kører meget stabilt, og vi føler, at de er meget proaktive i deres tilgang til arbejdet. Det betyder, at de ofte er på forkant med løsninger, inden en udfordring går hen og bliver et decideret problem," uddyber Morten Wagner og tilføjer:

"Når vi ved, at systemerne kører uden vores indblanding, kan vi bruge vores tid mere fornuftigt og koncentrere os om at få vores services udbredt i stedet for at bekymre os om, om det hele nu virker - for det har vi vished for, at det gør."

Tekniske facts

Løsningen består blandt andet af følgende komponenter:

SharePoint site
AD-domæne
Navision
Business Intelligence
CRM
Shared Citrix farm
Drift af lokale domaine controllere samt VPN infrastruktur

Om ISS

ISS startede tilbage i 1901 som en sikkerhedsvirksomhed i Danmark, men har gennem de seneste 100 år udviklet sig til en global koncern med aktiviteter i mere end 50 lande. ISS er nu en af verdens største kommercielle udbydere af services og har over 200.000 B2B-kunder fordelt over hele verden.

generic_contact.jpg

Tonny Kolding

Business Manager, IT-Outsourcing